Vill du ha mer information?

Gå till vår info sida.

Varför du borde välja Kneefree

  • Räcker 10 ggr längre än ett vanligt knäskydd.

  • Avlastar bekvämt dina knän, smalben och fötter för ett skonsamt arbetssätt.

  • Skyddar mot spikar och andra vassa föremål, samt skyddar dina arbetskläder från slitage.

  • Isolerar mot kalla ytor och håller därmed dina knän varma.

Vad säger andra som använder Kneefree?

Som golvläggare i norra Sverige, har jag provat otaliga knäskydd genom åren i hopp om att hitta det perfekta. Idag, kan jag säkert säga att jag har hittat det i Knee Free knäskydd.
I mitt arbete varierar jag mellan att lägga olika typer av golv och klinker, vilket innebär att jag ofta tillbringar långa timmar på knäna. Efter en dag med att lägga golv, kan smärtan i knäna vara outhärdlig. Men sedan jag började använda Knee Free har jag märkt en enorm skillnad.
Tack vare dess ergonomiska design och förstklassiga stötdämpning ger Knee Free inte bara otrolig komfort, utan även den stötdämpning som är avgörande för att undvika långsiktig skada. Skydden anpassar sig perfekt till formen av mina knän, och jag kan röra mig smidigt och utan obehag.
En annan aspekt med Knee Free är dess hållbarhet. Trots det tuffa arbetsförhållandena i norr, från att arbeta utomhus i bitande kyla till att hantera kraftiga verktyg, har knäskydden hållit utmärkt. De har verkligen stått emot testet av tid och användning. Jag skulle rekommendera Knee Free knäskydd till alla i golvläggningsbranschen. Inte bara för dess komfort och stötdämpning, utan även för dess hållbarhet och pålitlighet. Dessa knäskydd har förändrat hur jag ser på framtiden som golvläggare.
Robert, Happy home

Jag har använt Kneefree i snart 2 år. Skillnaden efter arbetsdagen för mina knän är helt otrolig.

Peter Hägglund, Golvservice Sollefteå AB

Jag har använt Kneefree i flera år, som golvläggare/plattsättare spenderar jag större delen av min tid liggande på knä. Kneefree har varit oumbärliga för mig och hade troligen inte blivit långvarig i branschen utan dessa skydd.

Henrik Rantonen, Golvläggare/Plattsättare